nicewild -

Bilder på mee just nu....

Aha, Bilder på mig just nu framför datan och fixad och klar...

Har gryyymt trist så detta va det roligaste jag kom på just nu...;))


Och avslutar med den jag tyckte va BÄST, Haha Glaaaad jag ser ut! ;))




LOOOVE //Ellen!

Sådär ja...

Back nu, vatt på Kreativum som jag HATAR och sett en jäkla film om dinosaurier, HATAR!  Blääää! Back nu och uppdaterar sen!

stan med tjejerna idag ,

Bilder på vad jag köpte kommer när mina fötter återhämtat sig från dagen..... ;))

Whoo!

yay! Köpte igår th designade tröjan på hm i killstorlek att sova i och nu idag köpte jag den i tjejstorlek att ha som vanligt typ. Jippi! Happy face! Såå jäkla happy nu! <3<3<3


TH vs. JB???

Vem tkr du ska vinna???

TH ; http://www.youtube.com/watch?v=7XlzvTeQ3Lg  - Scream!


Jb; http://www.youtube.com/watch?v=-ZBoPlCzuRY
 - When You Look Me In The Eyes


Enligt mig skriker JB....... GAY på högsta volymen men välj själva!!!


Grymt viktigt att rösta!!


Uppe, trött som ***

Hey sötisar! Upper nu, ska strax fixa håret och käka nåt. Skolavslutning om 2veckor tror jag..... SKÖNT med looooov! Ska till Holland (kan inte stava det men det uttalas typ Heeruru varrt ;)  I Augusti tror jag och så tyskland typ i Juli ... I think. Hamburg eller Magdeburg blir det, Vi får se ;)) Magdeburg vill jag till eftersom TH kommer därifrån och Hamburg för de bor lite där nu.. ;)) Mahahah! + Shoppingen !
Kanske ska vi till Frankrike igen ; Hoppas hoppas hoppas! Disneyland Forever! Älskar Berg och Dalbanor så disneyland e en favorit! Guuuwd älskar "Big thunder mountain" Så jäkla kul att skrika halsen svullen! ;)) Mitt nöje!
Sen ska jag klart till Karlskrona , Kristianstad och Malmö kanske även GTB, Hoppas! Love att åka bort från KARLSHAMN som e så jäkla trist!

Nej nu e min plattång skit (( HET ;))  så jag får dra nu seeeees!

YEA!

Fick nu! Precis nu`! Ett aviserings SMS där det stod att jag kunde hämta mitt bäddset och det andrs ;p efter 17 00 Ikväll*! YEA! Tror ni jag e glad nu eller vad??? ;)))))


PUUUUUUUUUUUSSS!!!!!!!

Haha pappa fick en mindre chock när jag sa det! Och han lär få en STörre CHOCK när han ser räkningen! ;DD

Nya poster!

Sådär ja. Nu har jag vatt och hämtat mina nya TH poster på posten, Ganska (jätte) stora! En meter höga så det va ganska svårt att få plats med dem men till sist fick jag till det, Inget th poster tog jag ner. ;)) Tjohoo! Dock fick jag inte mitt tokio hotel bäddset idag men då får jag det nog imon. Hoppas, Hoppas, Hoppas! ! !

Love TOKIO HOTEL!

Detta är då mina nya poster, Vet inte om ja visat dem innan men här e de jallafall:



Och detta är bäddsettet som jag antagligen får imon!



Hoppas , Hoppas, Hoppas!!!

ute idag!

Fashion against aids kommer som sagt ut i HMs butiker idag, Har köpt en TH designad tröja i S, En annan tröja med, Ingen aning om vem som designat den och har inte sett dem i verkligheten , TH tröjan SKA jag behålla men den andra e jag inte säker på än men vi får se. ;PP LOOOOOVE! Kollade på Kenzas MTV blogg att de signerade tröjorna faktiskt inte e så dyra (!!) Från ca 300kr- nästan 600. Ganska OK, Fast såklart e den i STorlkek S dyrast!!! Buhu! Ne ja får nöja mig med en utan signering på! ;(( Aja, snygg den med" Fast jag måste säg att jag tkr det e ganska Udda att bara för att Kenza e känd bloggare att hon får en signerad ((GRATIS)) Fyyy faaaaan!

ORÄTTVISA! )) Skriv gärna vad du tkr om orättvisa här nere! ( GILLAR KENZA MEN TKR DET E SEGT! Vill Oxå Va Känd och få en signerad Tröja!!! ))


Denna köpte jag!!!

Detta e som sagt Tom och Bill Kaulitz nya frissyrer! Tyck va ni vill om dem! Sötast e de jallafall!


LOVE BILL  OCH TOOOM! <3<3<3

Fashion against aids!

Först med alla! (Th pratar tyska)


Sen med bara TH plus engelsk textning!



Kolla Bills nya frissyr! Tom har dock sin gamla frissyr här men googla så hittar ni bilder på den nya!

Hey! Bonjour! Hallo! Ciao! Hola! ;)

Heeey! Puss på er alla-!

Fan vikken udda dag.... Först vakna jag en halv timme innan jag skulle sticka till doktorn,smart som man e ställde jag inte klockan igår... haha! Så PANIK och in i badrummet och occuperade det så pappisen va ju inte så jäkla glad ;)
Sedan sminka mig snabbt som *** och på me lite kläder och in i bilen.
Sedan efter doktorn så fick jag veta att pappis och mam skulle in till stan snabbt som *** så då fick jag ju följa med ;))

Och shopping freak som jag e fick jag pappa att följa med mig först till Bokia och leta efter min TH bok jag MÅSTE ha!
Tyvärr hade de haft den med på Rean i Frebruari så den va slut (!!) :((
Men sen till MQ och JC, På MQ hittade jag skitsnygga skor som inte fanns i min storlek.... På JC hittade jag STUPRÖRSRÖRS jeans (skittajta) Dock en storlek för stora så lite fetare kan jag bli....;)) Glad blir man då, när man ser att man inte e fetast i världen. Aja, och köpte även (allt för pappas pengar) en Munkjacka med snyggt MARWIN tryck ¨på, Ljusrosa text och ljusgrå munkjacka, Lite säckig som de ska va! ;)) nice! Bilder kanske kommer sen om jag orkar.
Köpte även Hårfärg! Troligen blir det mörkare denna gång eftersom det e RIKTIG hårfärg och inte bara hårtoning!

Sen ikväll såg jag 13 snart 30,  Bra den!  Haha. Sen nu sitter jag och tänker (!!) på om det finns en möjlighet att mina posters och bäddsettet kommer imon eftersom de inte kom idag,, men de kommer säkert imon....Hoppas jag! ! ! !

Såg på Kenzas blogg att det finns signerade TH tröjor att köpa! GOD! Jag visste att de ska sälja TH designade tröjor på Hm men inte att det fanns med Autografer på , VILL HA! men buhu! Jag antar att jag inte kommer kunna köpa nån eftersom det finns så många TH fans i Sverige som skulle ge vad som hellst för att få en. Precis som jag!!
Guuuuuwd! Men ett försök skadar ju inte........;))

Så här ser jag ut just nu i min nya munkjacka....

Haha, Ser man mitt Th poster i bakgrunden???

Vem e din idol?? Hur långt och hur mkt pengar skulle du va beredd att lägga på dem/de????

Själv vet nog mina kompisar att jag e GALEN och skulle kunna ge nästan vad som hellst för att träffa och se TH live EN eller flera ggr i mitt liv! Gud jag e Besatt! Men nu har jag suttit här länge nog så seeeeeeeees!

// OXOX

Me just nu....

Heeey guys! Detta e jag just nu. Ska som sagt på släkt grillning i kväll så det blir lite "finare" än vanligt. Så det blev ett hårband och nåra hårspännen. ;pp Love it!

Ska till Amanda innan och lämna min GossipGirl box som hon ska låna.

Vad mer...........Hmmmmm...........Jo just det, kolla gärna min Bdb oxå, www.bilddagboken.se

Sök på medlem Belladimma    Mitt gästlösen e 7a

Va mer............. Jappsi jag tror det va allt, min bdb har blivit lite bättre uppdaterad nu, Thanks God! Men aja, Puuuuuuuss!!

// PUSS OCH OXOXOX!

Grillat! Du e såå Grillad!

Mahahah! Heeeeeeeey gullisar!

Grilla hos farmor och farfar ikväll., OK ! Har ju som sagt inte varit där på typ en månad nu så det blir väl OK antar jag......

Ska nu in på disc shop o kolla om de skickat eller tagit emot mina beställningar från igår så See ya! Uppdaterar sen när jag vet mer....


// OXOX And KISSES

TokioHotel forever"

Tokio Hotel forever?? Hell yea! ;DDDD

FOREVER! AND EVER"

Komentera inte detta inlägget!

Torsdagen..

Dagen innan vi åkte va ja me elin och sofia, sen va amanda me på bion men jallafall, Bilder från dagen..


Mina ben.                    Jag i spegeln.     Soooofia! ;pp <3<3<3

Bilder från resan...


Mina shoppingfynd!

Okii detta bl.a köpte jag i norrköping, detta e kläderna.


Den e mkt snyggare på riktigt,
     Från Monki


Även denna mkt snyggare på riktigt.
från New Yorker.


denna e sååååå jäkla mkt snyggare på riktigt! den e ett långt linne me nitar vid armarna, Ser dock knäpp ut här..



Linne från New Yorker.



Pyjamas (Typ) från HM!

Okii det va det, see ya! PUSS! <3<3<3<3

Ja jag lever.....tyvärr!

Heeeeeey!

Nej jag har inte dött! Jag e jallafall back från Norrköping nu och har vatt grymt dålig på att uppdatera eftersom jag inte haft nån data me mig....;ppp mahaha! Shopping, Kolmården och mer shopping!

aa kom då dit i fredags och stack o shoppade direkt, Såklart! ;DD hihi typ 4tröjor och en "pyjamas" eller nåt,. Mihihi snygg jallafall! En tunika från Monki (e kääääär i Monki) aja, pyjamas från HM, en tunika från Cubus, 2tröjor från New yorker och så såklart massa tidningar! Typ en hette J-14 tror jag (från USA) en hette typ M (USA) och så popcorn (från Tyskland) i Popcorn va det ett poster på Bill Kaulitz från TH så då va jag ju tvungen att köpa den, aja, M och J-14 kostade 79kr styck, e inte det skitdyrt??? Tkr ja!

Mina parents tyckte nog ja va knäpp men e man freak så e man. hihi! Kollade skor me pappa sen och det e ju fan katastrof innan det börjat ens. Jag sitter och provar massa nice skor som klart inte fanns i min storlek menmen, ber pappa på mitt vanliga trevliga sett,

- Hämta dessa i storlek 37!!!

- Varför???

- Därför!

- Nej!

- Va??? Varför inte???!!!

- Ja vill inte!

- Gubb as, skit i det då för fan, jag får väl gå runt i mina jävla vinterskor hela sommaren så får folk tycka att ni e snåla crap föräldrar som inte har råd att köpa skor till sina barn men har råd me massa annat......men jag antar att det får bli så då.....

- BITCH! :@

// aa ungefär så va det......

aja, back to the point, sen hann jag inte kolla bik bok....SAAAAD! mm,,,,,

aja, 4armband köpte ja med, och så köpte min söööööta (just nu) lillebror ett armband till mig med. Tacktack! <3<3<3<3

Skönt att va hemma jallafall. Det kuligaste me kolmården va att de hade EN berg och dal bana som jag satt i hela tiden. ;pp Mihihi! aa eller hela tiden, nej för den va ganska seg faktiskt.....

Såååååå--------

Aja, i sommar bestämde vi nu att vi ska till Tyskland (hamburg, Hihi, Gissa vf....) Och Holland (be mig inte stava namnet.) Uttalas jallafall typ Heeruru varrt. Hihi! Aja, träffa Suzette och Fleur i Holland blir väl ganska kul antar jag. hmmm. Och så ska jag till Malmö och GTB. Antagligen nåt mer som jag inte pallar skriva nu men vi får se.

Aja, Puss!!!


Fusk till the sims 2!

Hey här är en sida med MASSA olika fusk till The sims 2, Grymt bra!!!

FUSK- Klicka här!

Skinnjackan.

Heeeeeeeeey! Sorry att jag inte la upp bild på skinnjackan i tid men här är den jallafall, inget smink på bilden df syns inte ansiktet. Kollar nu på E! som jag gör typ varje dag, älskar den kanalen, haha, Bilden jallafall!




Skinnjacka: Jofama by Kenza, 1799kr i Kristianstad! ;PP

tarzan n' jane..

haha, kollade youtube o hittade denna video som  e från typ nån gång på 90talet, aja jag kom jallafall ihåg att jag sett den innan, hihi ganska dålig. det va då POP. pop nu e ju jallafall LITE mer seriöst även om bara lite. hahihe här e den jalla fall:
tarzan n' jane. (freak varning)

hihi I'm a freak!

Kolla dessa bilder jag tog idag, gör dock mitt bästa för att se weird ut men jag ser fan inte klok ut! Inget smink och jävligt udda ansiktsuttryck!

Here they are anyway:




Och jag har hittat ett till TYSKT band jag gillar, Tyskland har jävligt mkt musik som e bra! Jag gillade tysklands låt i melodifestivalen (dock inte framträdandet) haha Dita Von Tease (stavning) kunde de lämnat hemma, aja, Och sen freakar jag ut över TokioHotel och nu har jag hittat ännu ett tyskt band jag gillar, aja här e de jallafall, Th e mkt bättre men de här e oxå bra enligt mig


cinema bizarre - lovesongs (they kill me)


Haha tyck jag e ett freak men det e min musik smak! ;pp

Today's the day...

Jippi! Idag får jag min nya skinnjacka! Såå snygg, får den antagligen ikväll när mamma kommer hem eftersom  det e hon som måste hämta den! Aja, bilder kommer ikväll,. Men nu hinner jag inte blogga mer eftersom jag ska hämta posten så see ya!

Sorry!

Heeeeeeeeeeeeey pussisar! Sorry att jag e så dålig på att uppdatera. Ska köra en snabb genomgång på min dag. Okii.! Vakna  jäkligt sent idag eftersom jag gick och la mig igår/idag vid klockan 20 i 3! OMG! Kollade film och hade kul men men lite mys får man ha ibland.

Melodifestivalen först. Tyckte låten som vann va OK men va vet jag????? Aja, sverige grymt långt ner som vanligt.......

Hmmm sen en film när melodifestivalen va slut, haha vem fan sätter på en film kl 12 på natten?? :PP aja, jag gjode jallafall det så sen när den va slut så va klockan ganska mkt.

Får min älskade skinnjacka imon så kommer nog lägga upp bilder på den imon kväll. Hihi Love it! Jaja, Ska dra och kolla va sebbe gör nu så see ya!

Tkr du rätt låt vann???

Hihi..

Without a trace ikväll. Kul! Ska kolla på det jallafall och sen måste jag nog se finalen av melodifestivalen, Gillar det inte! Tänker bara göra klart för alla att jag sitter och gapflabbar åt de knäppa "sångarna" ((kan man kalla dem det???)) som står och gör bort sig på scenen i Moskva, HaHaHa! Aja, vatt o köpt godis, MUMS! Så jag har laddat upp lite för ikväll.
Men aja, Tkr dock att TokioHotel är ett av de ända banden som kan kalla sig musiker så jag kanske inte är rätt person att avgöra om de i eurovision e bra eller dåliga...:ppp

Hihi. Nej nu ska jag lägga in TH musik i sims spelet så de har lite bra musik på radion.:PP Så see ya!

Jo just det, Jag Älskar TokioHotel, gillar typ 2-3 metro station låtar, tkr Avril e ganska OK men mest av allt äger TH mitt hjärta!

Seeeees kanske ikväll!<3<3<3

Okii, My day och min Kenza jacka!

Hey hey, vaknade nyss och har precis klätt på mig och fixat till mig lite, Pappa fyller år idag så vi ska kanske käka ute ikväll, aa vi får se. Lägger jallafall upp bilder på bloggen ikväll.
 

Kommer inte va så aktiv me bloggandet idag eftersom pappis fyller år. Ska bara tala om lite va jag gjort idag, aa. Somnade igår kvart i 2, Dumma mig! Jag som lovade mig själv att lägga mig tidigt......aja, vaknade idag vid 8eftersom vi va TVUNGNA att följa me upp och sjunga för pappa, Han stod så klart i duschen så han blev inte så glad.;pp sen jallafall gick jag och la mig igen, vaknade lite över 11 och hörde mamma skrika att hon ringt till en affär i Kristianstad som har min Jofama by Kenza jacka! Jippi!
Får den på Måndag eftersom mamma ska dit då.
 
Där rök min månadspeng....Hihi men aa det e ganska ok att betala lite på den eftersom den va såååå snygg men dyr. Älskar den jallafall och när jag fått den kommer jag lägga upp bilder som fan på den. Haha, men nu känner jag ett grymt behov av att hämta lite godis och spela SIms 2 lite så det ska jag göra nu. Hihi jag e en galning och så fort jag börjat spela sims så går tiden såååå fort! Haha kan sitta där hela dan men det ska jag försöka att inte göra. Duktig som jag e !

Aja, Seeeeeeeeeeees!

Natti natti!

Gooooood natt på er!

Haha, bloggar mer imon! Puss!

Min nya frissyr!

Okiii mina älsklinga! Nu har jag finally klippt mig och så här blev det

Bilderna är inte så bra och enligt mig e det mkt snyggare i verkligheten, Det e ganska mkt uppklippt och så e det kortare, det är typ tunnt och normal längd och så e det väldigt uppklippt, Svårt att förklara men hoppas att bilderna jallafall visarar en nogorlunda bild av hur det ser ut, så here we go::



Det e Taylor Momsen inspererat men jag vet inte om man ser det, jallafall hittade jag en skitsnygg bild på Taylor Momsen från Gossip Girl som jag använde mig av. Skitbra enligt mig, Trivs som fan i det!

Aja, Komentarer är alltid välkomna! ;*** PUSS MINA SÖTISAR!

Jo just det, Köpte även en tunika på Karl-oskar och Kristina. Det e den på bilden. Hittade även en grymt snygg skinnjacka på Jc, Jofma by Kenza. 1700kr men ska jallafall köpa den,  självklart va min storlek slut men ringer till Kristianstad och Karlskrona imon där de oxå har den, Hoppas hoppas min storlek finns! :pp

Klippa mig igen.....

Heeeeeeeeey sötisar! Ska klippa mig idag, Äntligen! Guuuuuwd jag kom just på att jag inte har en aning om hur jag vill ha det så jag får väl googla bilder eller nåt och be till gud att jag hittar nåt snyggt, vill inte ha det som jag har det nu. Aja, Om jag hittar nån snygg bild lägger jag upp den annars lägger jag upp bilder ikväll när jag klippt mig!

tror jag vill ha det lite mer uppklippt eller nåt, hmmmm aja, lite förändring jallafall!

See ya! Glöm inte att kolla min blogg ikväll när jag laggt upp bilder på håret. P.s: I skolan ska/är det nog trippelboll nu så  come on 7a! ;pp

Ellen som lockis!

Haha japp, jag har inte plattat håret idag utan lockat det, såhär nice blev resultatet!


Jag tkr det e falskt och fel...

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey på er alla söööööta bloggläsare!

Haft en bra dag??? Aa faktiskt^^

Gjort idag??? Jaaaaw du, gissa^^

Haha, för att förklara rubriken så säger jag:

You have been punked! ^^ Okii, jag skrev rubriken för att kaosa lite! WoooW Lås in mig då! <3<3<3

Aja, Ni e såå roliga att provosera..:P:P

See ya bitches, Just keep on lovin' me! ;pp Haha!

Ny design.-

Heeeeeeeeeeeey gullungar! :*

Som ni ser har jag bytt design på min blogg nu. Hihi rosa me text va den innan. Jag blev jallafall nöjd, Väldigt simpel design men snygg!

Har även tagit bort lite borders och bytt bild jämte mitt namn. ;pp

Jag är som sagt ganska nöjd! Aja, Puss på er alla mina gulliga läsare! ;DDD

Blandade bilder! <3


Mina naglar på min födelsedag! <3


Min och pappas tårta! <3<3<3 aa han e ju sååå rolig och beställde me texten michael och ellen 58år! ;pp


Delar av alla mina th saker! <3<3<3 Fick dessa på min födelsedag!



Fick även denna tröjjan!<3<3<3




Och till sist mitt vackra armband! <3<3<3 Love it!

Har TRIST!

Heyhey! Har trist nu så jag tänkte lägga in bilder på mitt hår som blivit ganska långt nu....
och lägger oxå in bilder på tröjan jag haft på mig idag och så kanske på mitt vackra armband me th text på...;pp


Mitt hår bakifrån! ;pp



Och min snygga tröjja från new yorker i Tyskland! ;pp



Framifrån! <3<3<3

U-samtalet

Puhhh! U-samtalet gick jättebra, även om jag inte va med på det så gick det perfekt. Jag är så jävla glad nu att jag tror jag dööööör!!! <3<3<3

U-samtal...

Usch! Jag har vatt hemma idag med. Utvecklingssamtal i skolan idag, usch va Segt! Men jag tror inte att jag pallar följa me. Nej, vi får se. Har hört att vi ska ha origentering i skolan på torsdag. ...... ...... ...... Aja, får se hur det går!

Ska klippa mig på fredag så jag ska försöka att komma ihåg att lägga upp bild på hur det blir.. ;pp


See ya! <3

11 maj igår!

Kul kul igår enligt mig! Köpte tokio hotel saker (såklart) haha jalla fall, ni kan se bilderna från igår på elins . Okej, jag e inte speciellt fotogenisk men kul hade vi jalla fall! ;pp

Like a drug!

Haha jag knarkar denna låten hela tiden sen jag fick skivan, Så jävla grym!


Även om du inte e th fan får du erkänna att denna låten e GRYMMAST! <3

En grym födelsedag!

Idag har jag haft en jättekul födelsedag! Först kollade jag på ett avsnitt av gossip girl, Sen stack jag, elin, amanda och sofia till 11maj, Tack igen för att jag fick följa med för det va jättekul! Jalla fall , Köpte massa snyggt enligt mig, såklart me th på! ;pp
Aja, Kommer inte imon eftersom jag ska till doktorn!

Men jag tänkte bara säga att jag är jätteglad att jag har såna underbara kompisar som ställer upp för mig och gör mitt liv bättre och bättre hela tiden. Jag ÄLSKAR er! Jag hoppas ni vet hur mkt ni betyder! Ni gör mitt liv mkt bättre, när jag e med er är mitt liv inte så hemskt som jag gärna vill tro.... Ni är underbara! <3<3<3

14 idag<3

 Fick; Twilight (igen, mamma vågade inte visa pappa att hon gett mig den i tisdags ;pp, så hon fick slå in den igen...:D) Aja, Jag fick som sagt:

Twilight (film)
Tokio Hotel skiva (Zimmer 483)
2100 kr.
Tokio Hotel tröja..(Bild kommer sen)
En shopping resa...Dock i sverige..;pp
En annan skiva som jag inte säger vikken ..... väldigt udda.
massa kort!

Får antagligen 1 000 000 kort till med posten idag..:pp aja- lägger upp bilder sen.

WooooooW!

Wow i did it! Jag laddade upp en parodi på den fysik filmen moa och jag gjorde. Haha, Okej, dissa inte min hemska röst!!!

Moa din töönt!

Haha moa och jag gjorde dessa udda bilder, ska kanske lägga upp vår "film" haha, här är bilderna jalla fall.









Och som de flesta kanske kan gissa så e det jag som har ritat dem...:;pp

Dagens klädval??

Sorry att ja inte laggt upp dagens klädval på ett tag, Lovar att göra mitt bästa för att lägga upp bild imon eftersom vi ska ha fest. aa eller typ fest jalla fall.

Kommer göra mitt allra bästa för att lägga upp bilder från imon. ;pp


 
See ya!

9maj imon...

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey!

9maj imon och ni vet alla va det betyder.....Sofia blir 14!  Och om 2dagar.............Jag blir 14!

WooooooooooooooooooooooooooW!


Faaaaan va kul, gratta henne nu så hon blir glad!

;pp

Kissie e fan inte normal!

Okej, alla vet inte vem kissie är och hur hon är. Aja, Kissie är den fake blonda slampan till vänster.! Enjoy!


Hon är verkligen en förebild för unga tjejer, :pp Hon är även en väldigt mogen människa. ;pp Hon är SMART! ;PPPPP Hahahaha! *Sarkasm*

Tjohoo!

wow, kollade på bloggar idag som typ;

Kissi - Haha, patetisk person! ;pp

Blondinbella - OK. Gillar kenza bättre men som omväxling e blondinbella OK,.

Kenza - Som jag Luvar!

Och så kollade jag mina komentarer, Vissa e ju lite för.......på hoppande om man kan säga så så de tar jag bort. Jag antar att jag lyckas provosera er eftersom jag får både vanliga och hatkomentarer. Jippi!

Visst är jag beroende framkallande?? Haha precis som en annan liten bitch som bloggar, nämnligen KISSIE!

Fast till skillnad från henne kommer jag ALDRIG att super fake blondera mig, aldrig ha så mkt smink på mig att jag ser helt brun/orange ut i ansiktet, aldrig förstora mina läppar och vem vet va mer hon har förstorat och plastik opererat...

Aja.
så här tycker jag om:

Kissie - Patetisk!

Blondinbella - OK.

Kenza - Grym!

Tokio Hotel - Forever and ever! <3

Jonas Brothers - Hihi ganska gay och fluff frissyr!

katter - gulliga som Fan!

Piercing - snyggt!

djur - Döda dem INTE!

Klackskor - Snyggt!

Converse och liknande - Absolut det snyggaste och skönaste man kan ha på fötterna.

Bebisar - Söta och stinkiga!

Regn - Onödigt och trist!

Smink - Livsviktigt!

Viktigaste sminket - Kajal, maskarar och läppglans-

Pengar - Mahaha! Money makes the world go round!

Mig själv - underbar, fantastisk, perfekt och sååå smart! ;pp




Om folk inte har en åsikt om dig är det för att du inte är värd att prata om!
  
 




Bravo.

Farmor och farfar har varit i tyskland i går. O smart som man e skickade jag ju såklart beställning på bravo tidningar mm.. Såå lite nya tidningar där det förhoppningsvis står något om tokio hotel i hoppas jag på! ;pp

Läser du bravo???

Inga fler anonyma komentarer

Seriöst, komentera inte som anonyma. Ett litet namn eller en bokstav e knappast för mkt begärt??? I fortsättningen kommer jag inte publisera komentarer som e anonyma.....Just so U know.


Jag menar inte att va taskig men anonyma komentarer är inte helt ok, jag fattar o du vill va anonym men skriv hellre typ G om du heter Greta (:PP)) Eller E om du som jag heter Ellen.

Alla har rätten att säga va de tkr men jag tkr att det e ganska meningslöst att komentera som anonym...Det visar att man inte vågar stå för va man tkr, om jag t.ex skriver:
Apor dricker inte kaffe.....

Så komenterar du som anonym; joooo min gör det...

Hur kul är det att ha en tanke och komentar som man inte vågar stå för???

Hur många tror du står på ett möte på jobbet i framtiden och säger: Jag tror att jag tycker att jag kanske ska få högre lön.....Men det var inte min idé utan jag....ee hörde den i korridoren innan...

Det e inte speciellt troligt va??
Eller va tkr du???

Jag menar verkligen inte att va en bitch nu men stå på dig!
  Lita på att det du har att säga är viktigt och att folk vill lyssna på dig!
Annars får vi nog ha en länk om självförtroende här...

Om du har idéer så skriv dem här och lita på dig själv! Alla räknas och alla är lika viktiga!

O alla komentarer är kanske inte så viktiga som andra men fråga dem iallafall. Alla komentarer räknas, Alla betyder lika mycket även om du kanske inte tror det!

STÅ PÅ DIG!

Ibland skulle jag nog lyssna på mina egna råd eftersom jag känner mig sååå blyg i skolan.
Även om jag kanske inte verkar blyg, Vilket jag inte vet.
Alla har något de behöver bli bättre på och ingen är perfekt!


Antagligen näsan.

Det blir antagligen en piercing i näsan efter att jag läst på internett om hur farligt det e med "brosk" piercing. Haha, så feg som jag e så vet jag inte om jag pallar det. japp, vi får se.....Nåt vill jag jalla fall göra, antingen klippa ny frissyr, pierca mig eller nåt.. Vi får se..

På lördag e det dax

Lääääääängtar!  <3

På lördag ska jag nämnligen pierca mig och ha fest. hihi. Aa eller fest och fest men födelsedagsfest för släkten. ;pp Aja, ganska OK.

Ska ju pierca mig först så det blir ju kul! Det blir antingen i näsan eller uppe på örat. Hihi. Jag vet inte var i stan man kan pierca näsan.....Vet du??? på ett seriöst ställe då asså.

Komentarer gillar jag, See yaa! <3 <3 <3

Tokio hotel för hm.

Heeeeey! bilder på t-shirten tokio hotel designat för hm;

Tjej;



Kille;



Och bild på th;



På tröjan står det; Rock hard    f*** safe...... Använd din fantasi för att lista ut ordet.;ppp

Emo tema???

heeeeey igen! Jag fyller ju som sagt 14 om 5dagar så jag tänkte ha ett tema på min fest som kommer sen, Vad tycker ni för tema??? Har förslag på;

Emo
Fjortis
Steriotyper
 Och så såklart Tokio Hotel tema men det e nog inte så många av mina friends som gillar den idén.

Aja lägger upp en bild på emo enligt mig eftersom vissa har frågat va det e ;


Nitsandaler från bianco

Heeeeey! Kollade i Sofis Mode idag som mamma köpte och hittade på sista sidan ett par sjukt snygga nitsandaler från Bianco. Hittade även ett par från Lindex som oxå va snygga, Så jag får väl prova dem och se om de passar. Aja, Här e de från bianco jalla fall;

I svart ska de va då såklart!



Jag tkr de e sjukt snygga! Bilden i sofis mode e ännu snyggare! ;pp

Twilight.

Heeeeeey! Fick twilight filmen idag, ser på den nu den e såååååå bra! Älskar den!
Bloggar mer i kväll! 

See ya!

Vikken e din favorit film???

At home, AGAIN!


Hi!

Back home now! köpt Kebab tallrik till me, Aja ganska gött o käka ibland, CSI och 90210 ikväll. LÄNGTAR!

Kommer antagligen imon men ska till doktorn imon me såå aja, Kommer nt gå all day då asså......

Aja, Ska käka nu så See Ya!

Besök även;

Kenza - Grymt bra bloggare enligt mig! <3

Kissie - För självupptagen och patetisk för att va normal. <3

Blondinbella - Ganska OK,  Cred till att hon uppdaterar SÅÅ ofta! <3

 


 Ni ska ÄVEN få min FILM lista! Tjohoo!

1, twilight (Klart <3)
2, Moulin Rouge (Gammal men Grym)
3, Titanic (Vem gillar inte tragiska draman???)
4, Romeo och Julia (Me Leo DiCaprio och Claire Danes)
5, Stardust (SOm jag LOVE=DD)
6, Mean Girls
7, Hairspray
8, 50 first dates
9, Systrar i jeans
10. She's the man


Love 'em all! <3

Me!!

Aja, tänkte svara på frågorna jag me!

Namn: Ellen Isabelle E.
Ålder: 14år den 10maj
Musiksmak: TOKIO HOTEL!
Klädstil: Weird??
Intressen: Shoppa och va me Kompisar!
Idol: Tokio hotel, Men aa, alla I Tokio Hotel dåå!
Familj: Mamma, pappa, Brother (11år)
Hårfär: Färgat typ mörkbrunt! <3
Djur: aa, Katt; Dante, Två hamstrar; Alvin och Sammy
Längd: mellan 165-170cm kanske...
Älsklingsfärg: Svart, Chockrosa, vit, Grön........aaa massa olika!
Mobil: Nokia 5310 XpressMusic, RÖÖÖÖD
Favvolåt: WOW, Alla TH Såklart!
HATAR!: SPINDLAR, Korv, Damm, Getingar, Fjortisar, Jonas Brothers, flugor......aa listan kan bli Låååååååååååång!

Veckans person........Sofia!

Namn: Sofia M.
Ålder: 14år den 9maj.
Musiksmak: jaaaa du, typ Hannah Montana/Miley Cyrus???
Klädstil: Färgglatt, Jeans....
Intressen: Hihi, aa shoppa me mig såklart! ;)) Nja, vet inte riktigt, typ dans, shoppa me mig ;), Va me kompisar???
Idol: Ohhhh my god, Miley Cyrus???
Familj: Mamma, pappa, syrra (11år)
Hårfär: Naturligt blont! <3
Djur: Nepp
Längd: ooooo mellan 165-170cm kanske???
Älsklingsfärg: Kanske blåååå??
Mobil: Samma sort som me, fast blååå!
Favvolåt: Pop princess??
HATAR!: Hihi me??? Nja skojja bara, Hoppas jag. Du hatar nog ??Spindlar, korv??


Om SOFIA kollar bloggen så svara då på frågorna som DU tycker att de e på dig, Hur många rätt hade jag???

Veckans person...

Heyhey, Jag har kommit på en idée som enligt mig e grym! Aja, den heter veckans person och de e typ att man väljer en person som man förklarar i ord om och skriver om musiksmak, klädstil, humor och aa sånt man tkr e viktigt.

 Här kommer den första veckans person nånsin!! ;pp Enjoy! <3


Eftersom det e min och sofias födelsedags vecka nu så blir första personen......trumvirvel tack! ;)......................SOFIA!

Tjoho! Läs om Sofia på inlägget här ovanför!

Andra avenyn

Kollar andra avenyn på datan nu, Ganska OK. Min älskade kille Dante snarkar vid mina fötter och jag känner bara för att sova! Sitter här i mitt nya mörka hår, osminkad och lockig. Det e verkligen en HEMSK syn! Får väl gaska upp mig och sminka, platta håret och så tills jag ska till doktorn, That I hate!

Aja, see ya bitches!


Kolla på min friend Dante, 19år och trött som fan! <3 Luv ya!



Vilken hårfärg har du???

Hår/Smink tips....

Sååå äntligen lite tid att blogga medans jag väntar på att min "våffel" tång värms upp, Ska använda den som en "volume master". Resultatet blir faktiskt riktigt, riktigt bra! ;pp Grymt bra tips om man inte vill att håret ska hänga livlöst..
Sååå mitt tips till er är att prova att våffla håret ENDAST precis vid hårbotten med en våffel tång eller vad det heter.
  Färgade ju håret innan idag och jag måste säg att jag tkr resultatet blev grymt bra, ;)) Aja, Ska se om "våffel tången" blivit varm ännu... See ya!

Har du nåt bra tips om man vill få bra volym på håret???

Sola!

Heyheyhey!

Idag har jag faktiskt gått utanför dörren, haha duktigt va??;pp Aja, skönt att gå ut lite med....... Har inte precis tid att skriva så mkt mer just nu för jag väntade såklart med läxan till sista dagen, Som vanligt....... Food nu, see ya!

 ;)))

Har du solat nåt ännu???

Tokio Hotel for H&M.

Tokio hotel for HM, can't wait! För mer Info;

Kenzas

 Denna nice tröjan kommer jag gå genom vatten och eld för att få tag på!



Bill i sin nya frisyr och Tom i sin gamla....;pp   

 Love and see ya bitches, as allways!

Ska du köpa nån av de kändis designade kläderna i hm:s nya "fashion for aids" kampanj???

Gossip Girl och va fan e min revy

Hey, blir lite gossip girl nu sen blir det va fan e min révy som e inspelad i karlshamn så det e kul att kolla på även om jag inte e nåt magnus uggla fan........;pp Nja, okej aja, dream girls i kväll me!


  See ya bitches! =DD

Ska du se dream girls ikväll???

Färga håret.......Igen,

Hey, färgade håret för ca 4 veckor sen (tror jag, 3 eller 4), Nu e det dags igen. Mörkare denna gången, Haha, mörkbrunt. Snyggt oxå hoppas jag. Laddade ner lite TH låtar (lagligt) på kenzas.se idag oxå. 2st olika versioner av der letzte tag och durch den monsun acoustic (stavning).. Aja, grymt bra jallla fall men jag tkr att de vanliga th låtarna e bättre, Dock va durch den monsun Grymt bra!

 Love acoustiska låtar!

aja, Blir nu "Dark chocolate brown" hårig. Love it! Hoppas det blir bra, lägger kanske in bilder imon.

 See ya bitches! <3

Är ditt hår färgat,tonat eller naturligt???

Namn komentar...

Komentera med ditt namn varje gång du e inne på min blogg, bara på detta inlägget. Idée från Alice.

Isabella<3

Hey, om nån undrar vf jag komenterar med Isabelle<3 istället för ellen så e det för att jag heter ellen isabelle och aa jag hatar mitt namn! ;ppp

Sola, musik och tråkar!

Shit va segt det e idag me! Jag har vatt ute och käkat, solat och lyssnat på musik men tänkte kolla lite gossip girl nu           sesong 1 dock, jag vet inte om sesong 2 har kommit än........Aja, får kolla ginsa och skriva mer sen, Ses!

Kollar du på gossip girl eller nån annan serie???

Hello folkes!

Hey! Jag har absolut INGET att göra nu, jag sitter här och möglar. Aja, ska försöka sticka ut en stund eller nåt...

      Love ya and see ya bitches!

Har du gjort idag???

Kläderna från igår +min nya Th tröja.

Här är kläderna från shoppingen igår som lovat, +min nya Th tröja jag fick i onsdags.

TH tröjan först (Från Rockzone i stockholm);



Sååå nu kläderna från karlskrona;


Grå tröja (Gina tricot)


Vit tröja med ansikten (Gina tricot)


Väska (HM)


Bikini (Gina tricot)


Shorts (HM)


Klänning till skolavslutningen, Affären kommer jag inte ihåg men märket är Ichi.



aa, + en skiva till sebbe. Jag fattar inte hur det kunde kosta över 1100 kr menmen...;D aja, tror det va allt, Ses!

Vad tycker du om att handla på t.ex Gina tricot och HM???



jeans...

Hey, har ängnat morronen till att klippa av/sönder mina gamla jeans.

De som e för korta i benen klippte jag till shorts. De som va för små haha......aa de går inte att använda längre! ;ppp
Det är faktiskt riktigt kul, på ett primitivt och segt sätt... ;pp
Ajaa, det e nog bara jag som fattar glädjen i det!

Japp, ska ut och käka nu, Grilla....Igen! Aja, orkar inte lägga upp bilder från igår nu men kanske ikväll, annars blir det nog imon. Vi får se! 

  
Seeeeeee yaaaaaa biiiitches!

Köpt/ Gjort nåra shorts än???

Det har ju som sagt jag, jag är shorts galen! ;pp

RSS 2.0